ROOM42

Room-for-two-projects (Room42) biedt een breed scala aan trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan. Room42 is er voor degene die er klaar voor is om het pad naar ontplooiing te betreden en faciliteert ieders persoonlijke reis. Room42 kan ook jou helpen om deze reis te maken, via jouw eigen pad en op jouw eigen(wijze) manier, zodat de legenda van jouw kaart tevoorschijn komt. Na het volgen van een specifiek traject zou het kompas voor het verdere verblijf gelezen en uitgevoerd moeten kunnen worden. Room42 verschaft een heldere routebeschrijving op deze reis naar jezelf en leert jou hoe de rugzak gevuld dient te worden voor een optimale reis. Een zorgvuldig vooronderzoek en persoonlijk gesprek bepalen de keuze van het traject (desnoods op maat) dat het beste aansluit bij jouw vraag.
 

Room42 staat voor 'ruimte voor twee'. Zonder verbinding geen groei. Vaak ontbreekt de basis, de verbinding met jezelf, waardoor geen juiste keuzes kunnen worden gemaakt. Room42 ziet erop toe dat de eigen identiteit helder in beeld wordt gebracht, zodat er een balans gevonden wordt van waaruit wel juiste keuzes gemaakt kunnen worden en verbinding met anderen kan worden gemaakt.
 

Of je je nu live op afstand (vanuit huis of kantoor) of toch liever face-to-face wilt ontwikkelen, Room42 biedt het aan middels de live online room en de face-to-face room.
Geef jij de voorkeur aan ontwikkeling op een 1-op-1 basis, dan biedt Room42 mogelijkheden via coaching en voetreflexologie. Degene die zich liever ontwikkelt in groepsverband vindt hiervoor mogelijkheden middels trainingen en (live online) workshops. 
Voor meer informatie, ga direct naar de website room42-projects.nl