Room4Webinars

Room4Webinars is een onderdeel van Room42-projects en vertegenwoordigt alle online activiteiten binnen Room42-projects.

Room4Webinars biedt een breed scala aan live online interactieve bijeenkomsten aan voor particulieren en organisaties via de virtual room.
Vanuit iedere gewenste plek met een internet verbinding en telefoonlijn, is het mogelijk bij Room4Webinars online bijeenkomsten bij te wonen. Online bijeenkomsten staan onder leiding van een trainer of facilitator en alle deelnemers zijn tegelijk online. Online tools binnen de virtual room bieden mogelijkheden tot communcatie en interactie. We kennen dit ook wel onder de naam webinars.

De Virtual room verzorgt live online workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers die geïnteresseerd zijn zelf een live online bijeenkomst te ontwikkelingen dan wel te faciliteren, vinden hiervoor mogelijkheden in het 'train de trainer' programma.

De Facility room biedt online trajecten voor bedrijven en organisaties. Op maat gemaakte online trainingen vertaald vanuit de doelstelling van de opdrachtgever. Maar ook begeleiding en ondersteuning van de implementatie en het faciliteren van een eigen live online room binnen jouw organisatie kan worden verzorgd.